Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nl
 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Copyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
Zelfreinigend glas

Zelfreinigend glas is behandeld met een coating waardoor vuil zich niet aan het glas kan hechten. Daarnaast zal regen geen druppels vormen op het glas, maar stroomt de regen langs het glas waardoor het vuil met zich mee spoelt. Daardoor zijn deze ruiten ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Afhankelijk van de omgeving waar de ruiten worden geplaatst zijn ze bijna onderhouds vrij. Woont u in een omgeving waar veel verkeer is, dan zullen de ruiten vuiler worden dan in een omgeving met veel minder verkeer. Wij raden dan ook aan om de ramen eens in de zoveel tijd met lauw water af te nemen, zo houdt u de ruiten op hun best.

Van al het glas zijn diverse soorten op de markt. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons adviseren welk glas voor uw situatie het beste toepasbaar is.