Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nl
 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Copyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
Isolatieglas

Isolatieglas  of ook wel dubbel glas genoemd zijn twee of meer ruiten die van elkaar zijn gescheiden door een spouw gevuld met lucht of gas. Isotatieglas beschermd daardoor goed tegen de kou en laat de warmtestralen van de zon goed door.

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor dubbel glas. Als eerste bespaart u flink op uw stookkosten. Dubbel glas verbetert de isolatiewaarde van uw woning. Kiest u voor enkel glas, dan kan de warmte van uw huis makkelijk naar buiten ontsnappen. Bij standaard dubbel glas zit er een laag lucht tussen de 2 glasplaten. Hierdoor wordt de warmte geïsoleerd. U hoeft dus minder te stoken voor dezelfde aangename temperatuur.

Daarnaast is dubbel glas ook geluidswerend. Dit is vooral handig als u in de stad of in een drukke straat woont. Hoe groter de breedte van de spouw, hoe beter de geluidsisolatie is.

Er zijn verschillende soorten isolatieglas; standaard isolatieglas, HR isolatieglas, zonwerend isolatieglas, inbraakwerend isolatieglas, geluidwerend isolatieglas en brandwerend isolatieglas. In het menu onder GLAS kunt u de eigenschappen van de verschillende soorten glas vinden. Wij helpen u graag met de keuze van uw glas.