Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nlCopyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Spiegels
Het stralen van spiegels geeft een bijzonder effect en is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Denk daarbij aan het persoonlijk maken van een spiegel als cadeau, een bedrijfslogo of naam erop stralen of een (oude) spiegel net even dat beetje extra geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naamborden
Een naambord in glas voor bij uw voordeur of bedrijf is mogelijk om door Glas in Logo te laten maken. Naast het stralen van uw naam en eventuele huisnummer is het mogelijk om een afbeelding erbij te laten stralen. Dit is een gepersonaliseerd naambord en wordt geheel naar uw wens gemaakt. Van de vorm van het glas, de afbeelding tot de ophanging van het bord bedenken wij samen

De Selfie-Spiegel
Op de spiegel wordt iets bijzonders gestraald waardoor het leuk wordt om er een selfie in te maken en te posten op bijvoorbeeld Facebook of andere sociale media.
Uw logo staat op de spiegel, hierdoor komt deze automatisch op vele social media pagina's te staan.
selfie-spiegel linda snor