Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nl
 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Copyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
Voorzetramen

Met voorzetramen van glas in lood kunt u uw huis voorzien van glas in lood ramen zonder uw huidige kozijnen of ramen te hoeven verwijderen of aan te passen. Tevens kunt u de ramen gemakkelijk weer verwijderen en ergens anders plaatsen als u dat wenst. De voorzetramen zijn dan ook een prima alternatief als u glas in lood wilt in uw huurwoning.

Raamhangers
Raamhangers kunnen gebruikt worden om de inkijk te beperken of puur als decoratie. Wij hebben geen bestaand assortiment van raamhangers, alles wordt bij ons op bestelling gemaakt zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Zo heeft u altijd een raamhanger die geheel aan uw wensen voldoet en perfect past bij de kleuren van uw interieur.

Eigen ontwerp
Het is mogelijk om bij ons uw eigen ontwerp in te dienen voor al onze Tiffany en glas in lood producten. Wij kijken of het mogelijk is om het product naar uw ontwerp te vervaardigen. Het is ook mogelijk om samen met ons een ontwerp te maken.

Techieken
Wij kunnen bij het bewerken van glas allerlei technieken gebruiken zoals onder andere; fusen, zandstralen en brandschilderen.