Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nl 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Stuurlance is opgericht in 2002 door Niels Stuurman bij wie het glaszetten met de paplepel is ingegoten. Niels heeft zich gespecialiseerd in het leveren en het plaatsen van alle soorten glas bij zowel particulieren als bedrijven en hij wordt regelmatig geassisteerd door zijn vader Jan Stuurman, die al meer dan 40 jaar ervaring in de glasbranche heeft.

In de loop der jaren hebben diverse opdrachtgevers de weg naar Stuurlance weten te vinden en het heeft dan ook niet lang geduurd dat de bedrijfsvorm van Stuurlance omgezet is van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap. Stuurlance is er voor de kleine- en de grote klant, van koelkastruit tot glazen vloeren, voor alles kan men bij Stuurlance terecht.

De missie van Stuurlance is om Stuurlance een Household name te maken, een begrip te zijn in de glaswereld.
Copyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
Jan
Niels