Stuurlance
Leveren en plaatsen van alle soorten glas
Contactgegevens

Stuurlance BV
Benedenrijweg 21
3077 CA  Rotterdam

0653248473
info@stuurlance.nlCopyright © 2017 by Stuurlance
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Links

Sitemap
 
Over Stuurlance

Stuurlance is in 2002 opgericht door Niels Stuurman en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Stuurlance is er voor de grote en voor de kleine klant.

Bent u tevreden over de geleverde diensten van Stuurlance? Dan vinden wij het leuk als u een recensie op google achterlaat.
Dank u wel!
Workshop Zandstralen

Bij deze workshop ga je jouw eigen ontwerp overbrengen op een glasplaat. Dit doe je op een facet geslepen vierkant van 15 cm bij 15 cm of op een spiegel van 15cm bij 15cm. Uiteraard zijn grotere bevels en spiegels bespreekbaar. Ook kunt u een eigen glazen product meenemen. Eerst wordt de spiegel of glasplaat afgeplakt, dan ga je voorzichtig jouw ontwerp daarop aftekenen en daarna uitsnijden. Naast het zelf uitsnijden van jouw ontwerp, kan er ook gebruik gemaakt worden van aanwezige sjablonen en de snijplotter.
Als het ontwerp klaar is, dan straal je de glazen plaat of spiegel in de straalkast en dan wordt het ontwerp overgebracht op het glas of de spiegel. Nadat deze goed is schoongemaakt dan is jouw ontwerp klaar.

Deze workshop duurt maximaal 4 uur en kost € 40,-- per persoon. Dit is inclusief gebruik materiaal, drinken en wat lekkers.

Een eigen ontwerp maken in de workshop is mogelijk, dit ontwerp moet minimaal een week voor aanvang van de workshop ingediend worden, zodat kan bekeken of het mogelijk is of dat het ontderwerp eventueel nog aangepast zou moeten worden. Als u een eigen glazen object wilt meenemen, neem dan eerst contact met ons op over de maten die mogelijk zijn.